Maandag 25 juni: Bullay - Winningen 75 km


Al vrij snel na vertrek moet de regen-kleding aan. Aanvanke-lijk schuilen we nog even onder een spoorwegviaduct, maar stappen uiteindelijk toch maar weer op. Het gaat enkele keren flink op en af langs die spoorbaan en ook niet overal ligt asfalt. Rond een uur of één drinken we koffie en eten we een broodje bij de bakker. Het wordt inmiddels droog. Om 2 uur zijn we in Cochem. Het is er druk, we lopen er even doorheen, maar lopen met onze fietsen iedereen in de weg. Weg wezen dus.

Ik wil niet in Koblenz kamperen, maar iets er voor. Elly voelt wel wat voor een kamer. Die vinden we in Winnigen. Nadat we elders in het dorp uitgebreid hebben gegeten, zet ik in het hotel mijn telefoon aan en wordt verrast door een smsje van Gijs dat Elly's broer Henk in de nacht van zondag op maandag is overleden. We besluiten direct de volgende dag op de trein te stappen. De rest van de avond besteden we aan het uitzoeken wat de snelste treinverbinding is.
Met de 10 km die ons morgen nog resten, komt ook een einde aan deze derde fietsroute van 280 km.

2 opmerkingen:

Téa zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Téa zei

Hoi , Cees en Elly
Wat leuk om weer een reisverslag van jullie te lezen . Wij zijn 27 Juni voor een week wezen fietsen van Trier naar Koblenz met Bart en Annemieke. Nix vergeleken met jullie reizen natuurlijk , maar wèl heel leuk en mooi .
Wat vervelend om naar huis te moeten omdat Henk is overleden ,dat wisten we nog niet .
Nog gecondoleerd , groeten Gerrit en Téa